Nueva tarifa eléctrica

Nova tarifa elèctrica

Encara no controles els trams horaris de la nova tarifa elèctrica? A quina hora és més barata la llum? A partir de l’1 de juny la teua factura és més cara o més barata en funció del moment del dia que es faça el consum elèctric. Continua llegint, a continuació t’expliquem tots els detalls.

La nova tarifa elèctrica, que va entrar en vigor el passat 1 de juny, divideix el seu cost en funció de tres trams horaris diferents. Tots els consumidors de baixa tensió passaran a tindre discriminació horària dividida en tres trams: punta, pla i vall, així com la possibilitat de contractar dues potències diferents.

D’aquesta manera, els usuaris que traslladen el seu consum cap a les hores més econòmiques, les de menor demanda, aconseguiran estalviar més en la seua factura.

Els tres períodes horaris són els següents:

— EL PERÍODE PUNTA: és el més car. Comprèn les hores entre les 10:00h i les 14:00h, i les 18:00h i 22:00h.

– EL PERÍODE PLA: el seu cost és intermedi: entre les 8.00 i les 10.00 hores, les 14.00 i les 18.00 hores i entre les 22.00 i 0.00 hores.

— LA TARIFA VALL: és la més barata de les tres: entre les 00.00 i les 8 del matí i tot el cap de setmana i festius.

A més, com et comentàvem a l’inici del post, es podran contractar dues potències diferents per a ajustar-les al consum: una per als períodes punta i pla i una altra per al període vall.


estudiamos la factura de luz

ESTUDIO DE RENDIMIENTO ENERGÉTICO

En CamíSolar Energía Fotovoltaica te asesoramos sobre las mejoras que puedes aplicar para reducir al máximo tu consumo energético. Además, estudiamos tu factura de la luz para comprobar si pagas de más por el servicio energético.