Panells Solars per a Casa

Descobreix tots els avantatges de la fotovoltaica per a la teua llar

A través de panells solars aconseguiràs que la teua casa puga generar electricitat gràcies al sol. Les instal·lacions fotovoltaiques per a habitatges unifamiliars cada vegada són més freqüents. De fet, s’han convertit en una opció econòmicament viable i accessible per a qualsevol llar en els últims anys.

A continuació, enumerem algunes dels molts avantatges que podries obtenir després de la posada en marxa d’una instal·lació fotovoltaica en un habitatge unifamiliar amb CamíSolar:

Avantatges de la fotovoltaica per a la teua llar

01.

A la teua casa, manes tu

Una instal·lació fotovoltaica domèstica et permetrà generar la teua pròpia energia: l’autoconsum solar contribuirà al fet que sigues més independent dels vaivens del mercat energètic.

02.

Estalvia en les teves factures

La factura de la llum del teu habitatge pot arribar a reduir-se entre un 50-80%.

03.

Emmagatzema o compensa l'energia que no utilitzes.

Amb una instal·lació fotovoltaica domèstica tindràs accés a una tarifa solar, a més d’optar a una compensació econòmica per l’energia que no utilitzes. Per si fora, poc, podràs contractar el servei de “bateria virtual”.

04.

Amb panells solars, la teua casa val més

Una instal·lació fotovoltaica en un habitatge unifamiliar fa el seu valor augmente. La idea de comprar una casa amb plaques solars ja instal·lades cada vegada sembla més atractiva: els nous propietaris començarien a estalviar en les seues factures des del minut zero.

05.

Cuida el medi ambient

Consumir energia neta de la teua pròpia casa redueix les emissions de CO₂, fet que contribueix a la conservació del planeta.

Tipus de panells solars per a casa

En l’actualitat, el mercat ens ofereix una gran varietat i tipus de panells solars per als nostres habitatges. En CamíSolar disposem d’una àmplia gama de material per a realitzar la teua instal·lació solar en qualsevol localització de la Comunitat Valenciana i rodalia. El nostre equip seleccionarà el tipus de panells que més s’adeqüen al teu habitatge i la seua situació.

En primer lloc, diferenciarem els panells en funció del tipus de mòduls solars, però també en funció del nombre de cèl·lules fotovoltaiques. Les cèl·lules fotovoltaiques són composts de silici, que poden ser d’un sol cristall, o d’un policristal·lí. A continuació, classificarem els panells solars com:

Monocristalins

D'un color més fosc i homogeni. Es compon d'un sol cristall de silici. En general, resulten més eficients, encara que el seu cost és també més elevat. Els panells fotovoltaics monocristal·lins, per la seua eficiència, són idonis per a espais reduïts en què vulguem incloure molts watts.

Policristalins

D'un color més blavós. Compostos de diferents cristalls de silici. El preu, i l'ús en general, d'aquesta mena de panells resulta més competitiu. Els panells fotovoltaics policristal·lins suporten molt millor les altes temperatures, un important factor que afecta el rendiment dels panells solars.

Tipus segons nombre de cèl·lules:

Panell fotovoltaic de 36 cèl·lules:

Adequats per a instal·lacions fotovoltaiques aïllades de xicoteta potència.

Panell fotovoltaic de 60 cèl·lules:

Són els més polivalents del mercat, i també els més freqüents en instal·lacions aïllades de mitjana i gran potència, en autoconsum i horts solars.

Panell fotovoltaic de 72 cèl·lules:

El seu ús està molt generalitzat en autoconsum i horts solars.

Noves tecnologies en panells solars: alta eficiència

Panells de cèl·lula partida i cèl·lules ‘perc’:

Ens referim a panells fotovoltaics d’alt rendiment, que oferiran una millor resposta davant la calor, a més de ser més resistents davant microtrencaments i, així, comptar amb una vida útil més extensa.

És rendible instal·lar plaques solars en una casa?

Funcionamiento placas solares valencia

Per a valorar si és rendible instal·lar panells solars en el nostre habitatge, hem de tenir en compte el consum de la llar: una instal·lació fotovoltaica unifamiliar serà rendible si el consum de la casa excedeix els 3.000 kWh/any. O, el que és el mateix, si les factures de la llum excedeixen els 50€ al mes. Si no és així, el període d’amortització resultaria massa extens, i els panells no es contemplarien com una opció viable des del punt de vista econòmic.

Consells per a trobar instal·ladors de plaques solars per a casa de confiança

instalación energia fotovoltaica valencia

Si penses en instal·lar un sistema fotovoltaic en la teua llar, segurament t'has plantejat quines característiques o serveis hauria d'oferir l'empresa que duga a terme la instal·lació solar.

legalizacion energia solar

En CamíSolar disposem de l'experiència, els mitjans i recursos necessaris per a oferir-te el millor servei i qualitat en els materials per a la teua instal·lació fotovoltaica. Com a empresa d'instal·lació i gestió directa, oferim els preus més fiables i ajustats del mercat. Sens dubte, comptar amb els nostres serveis serà sinònim de qualitat en cada projecte.

Servicio pre y post energia fotovoltaica

Recorda que el camí que iniciem junts per a aconseguir l'autosuficiència energètica no acaba amb la instal·lació: el nostre equip tècnic t'acompanyarà també amb un servei post-venda basat en la proximitat i la confiança.

Preguntes freqüents

Encara que cada projecte d’instal·lació fotovoltaica ha de definir-se i analitzar-se de manera individualitzada, una instal·lació fotovoltaica convencional per a habitatges unifamiliars pot oscil·lar entre els 3.700 € i els 8.000 €. En cas de voler afegir sistemes d’emmagatzematge o bateries, s’haurà d’estudiar quin és el nombre adequat de bateries a instal·lar.

L’energia fotovoltaica es recopila a través de les panells solars que s’instal·len perquè aquestes tractin d’absorbir els raigs del sol i transformar-los en energia útil per a tu. El que es produeix és una recopilació d’aquests raigs que, posteriorment, podem utilitzar aquesta energia per al nostre ús diari, o, fins i tot, per a emmagatzemar aquesta energia generada des de les plaques.

El nombre de plaques necessàries per a una casa o habitatge unifamiliar depèn de molts factors, per tant, et recomanem que sempre acudeixes a un professional o empresa instal·ladora especialista en l’àmbit.

En CamíSolar t’assessorarem sobre la base de les dades recollides en un estudi energètic inicial, que ens indicarà quines són les teves necessitats energètiques i, així, poder oferir-te el servei més adequat per a tu.

Alguns dels factors més importants a tenir en compte són:

-El consum elèctric anual del teu habitatge:

Depenent del consum anual d’electricitat de l’habitatge és més convenient optar per més o menys plaques per a rendibilitzar la inversió de la instal·lació.

-La zona geogràfica de residència:

Per descomptat, la situació d’un habitatge no serà la mateixa si se situa a Astúries o a la Comunitat Valenciana. Cada comunitat autònoma espanyola rep una quantitat de radiació solar diferent, un factor que influeix directament en el nombre de plaques solars que necessitarem per a dotar d’electricitat una llar.

-L’orientació i inclinació de la teua teulada:

L’orientació òptima dels panells fotovoltaics al nostre país per a obtenir un major rendiment de la radiació solar és aquella que s’orienta cap al sud. Si el nostre habitatge no permetés la instal·lació cap a aquesta orientació, les que se situen cap al sud-est o sud-oest també són totalment factibles: la pèrdua d’eficiència tan sols es reduiria entre un 1 i un 4%.

Sens dubte, la clau per a encertar en l’orientació i optimització de la nostra instal·lació radica a realitzar un estudi o anàlisi prèvia ajustada a les necessitats del client, una qüestió que en CamíSolar realitzem de manera gratuïta i sense compromís.

-Tipus de panell solar:

La qualitat dels panells fotovoltaics repercutirà directament en el rendiment i la durada del sistema d’autoconsum, a més d’en el preu final de la instal·lació. Per tant, hem d’avaluar les diferents opcions i triar aquelles que gaudeixen d’una bona reputació i resultats positius en el mercat de les energies renovables.

Les plaques cristal·lines (policristal·lines i monocristal·lines) són les que obtenen resultats més destacables, i reflecteixen un millor rendiment. Totes dues tipologies s’utilitzen amb freqüència per a les instal·lacions fotovoltaiques en habitatges unifamiliars. Les anomenades amorfes, malgrat resultar més econòmiques, no es recomanen en l’actualitat pel seu baix rendiment i menor temps de vida útil.

-Potència de la instal·lació:

La potència de les plaques solars ens indicarà l’energia elèctrica que és capaç de produir la instal·lació unifamiliar. Normalment, la potència s’indica en unitats Wp (Potència de pic en Watts). El total de la potència instal·lada és la suma de la potència de totes els panells que el formen. Podríem calcular-la a través de la següent fórmula:

Numero de plaques * potencia de cada panell (Wp) = Potència de la instal·lació (Wp)

-Si es prioritza un retorn ràpid de la inversió, o un major benefici a llarg termini.

CamíSolar inicia el procés d’instal·lació de panells solars amb un primer contacte amb el client, amb l’objectiu d’analitzar quines són les seues necessitats per a aconseguir l’autoconsum energètic. També per a conèixer de primera mà les possibilitats que ofereix l’habitatge.

Si vols saber amb detall com serà el procés de la instal·lació fotovoltaica per al teu habitatge, te l’expliquem ací

Les plaques solars compten amb una gran resistència i durabilitat. Per a explotar al màxim la seua producció, hem de realitzar un manteniment adequat: conservar neta la seua superfície és essencial. A continuació, et donem alguns consells:

-No neteges els panells solars en dies de vent: la pols i la brutícia poden quedar adherits si les plaques estan banyades.

-La seguretat, el més important: ves amb compte amb les altures, i utilitza protectors aïllants.

-No abuses de detergents, i assegura’t que no queden restes.

Descobreix quant pots estalviar al mes

Els nostres tècnics calcularan l’estalvi que suposa passar-te a l’energia solar fotovoltaica i el cost de la teua instal·lació.