Plaques Solars Benicassim

Empresa de energia fotovoltaica per a un món més sostenible.

100% Energia verda, 100% millor futur

Des de CamíSolar t’ajudem amb el traspàs a l’energia solar, oferint-te aquest recurs totalment net i inesgotable per a cuidar del medi ambient.

Què és I com funciona l’energia fotovoltaica

Funcionamiento placas solares valencia

L’energia fotovoltaica es tracta d’una font d’energia generada a partir de la radiació solar que transforma aquest efecte en electricitat.
Quan la llum solar recau sobre els coneguts com a panells solars, l’inversor transforma aquests llamps en energia elèctrica.
Aquest inversor a més també comptabilitza la quantitat d’energia que ha generat la teua instal·lació.
Finalment, pots decidir què fer amb la teua energia:
Es pot emmagatzemar, utilitzar o compensar en la teua factura de la llum de la manera més còmoda i senzilla.

T'ACOMPANYEM EN EL CAMÍ DEL TEU PROJECTE SIGA COM SIGA

Placas solares a Benicassim

Què t'oferim com a empresa d'energia solar en Benicassim?

No importa si eres una indústria, edifici, habitatge o comerç, t’ajudem amb la instal·lació solar fotovoltaica per al lloc que necessites. A més, podem dissenyar i executar les instal·lacions de venda directa d’energia a la xarxa per a horts solars o indústries vàries.

instalacion fotovoltaica valencia

Instal·lació fotovoltaica

Bé es tracte d’un habitatge, un edifici industrial o un comerç, realitzem instal·lacions solars fotovoltaiques dedicades a l’autoconsum energètic. A més a més, també dissenyem i executem instal·lacions de venda directa d’energia a xarxa per a indústries i horts solars.

instalacion puntos recarga para coche eléctrico

Punt de recàrrega de vehicle elèctric

Estaves buscant instal·lar un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics en el teu pàrquing? La combinació d'energia solar amb la mobilitat urbana és, hui dia, un punt destacable per a reduir les emissions de CO₂ i també per a estalviar en el combustible del nostre cotxe.

estudio de rendimiento energia fotovoltaica valencia

Estudi de rendiment energètic

Realitzem un estudi de rendiment de l'energia que utilitzar per a la teua llar o empresa per a reduir-lo al màxim. A més, es pot estudiar la factura de la llum per a comprovar la quantitat de diners o despesa pel servei d'energia.

monitorización de energía fotovoltaica

Monitorització de l’energia fotovoltaica

Amb connexió a internet podrem controlar la instal·lació des de remot (qualsevol lloc) com està anant el funcionament de la teua energia fotovoltaica. Detectem al moment qualsevol millora podent aplicar-la en tan prompte com siga possible.

Servicio pre y post energia fotovoltaica

Servei pre I post instal·lació

T'assessorem durant l'abans i després de la instal·lació, des del disseny, muntatge, materials a utilitzar i rendiment d'aquests. Després de la instal·lació i posada en marxa del servei, realitzarem el seguiment de l'ús de la instal·lació i aconsellarem per a rendibilitzar el recurs fotovoltaic de la millor manera.

legalizacion energia solar

Legalització

Ens encarregarem d'emplenar tota la documentació necessària per a l'obtenció de la legalització de la instal·lació i posterior compensació d'excedents d'energies. Així com en projectes d'enginyeria i llicències d'obra de les instal·lacions que així ho necessiten.

Descobreix quant pots estalviar al mes

Els nostres tècnics podran calcular el que pots arribar a estalviar en la teua factura si et passes a l’energia solar fotovoltaica i també saber el cost de la teua instal·lació.

Energia solar a València i rodalia

Som experts en la instal·lació i servei de plaques solars per a l’energia solar en la zona de València i voltants. Realitzem els nostres serveis en

L’opinió dels nostres clients ens avala

“Fa unes setmanes vaig pensar en sol·licitar un pressupost a CamíSolar, i així ho vaig fer.
Em va atendre Vicent, i va fer un treball excepcional. Pel resultat de la instal·lació i el seu tracte, estic molt contenta”.

icono chica
Mari Carmen González
clienta CamíSolar
aselec