Instal·lació Carregador Ccotxe Elèctric València

Coneixes el procediment d’instal·lació d’un punt de recàrrega per a cotxes elèctrics?

El pas a la mobilitat elèctrica pot plantejar alguns dubtes, per exemple, si el punt de recàrrega pot arribar a suposar un problema per a la teua rutina diària.

A continuació, tractarem de resoldre tots els dubtes sobre la instal·lació d’un punt de recàrrega per a cotxes elèctrics. CamíSolar ofereix aquest servei: posa’t en contacte amb nosaltres i sol·licita-ho fàcilment!

¿Parlem?

El ‘wallbox’ o punt de recàrrega elèctric et permetrà recarregar el teu cotxe deu vegades més ràpid que amb una instal·lació convencional domèstica. Les instal·lacions de punts de càrrega elèctrics poden variar entre els 1.000 i 1.700€ amb l’IVA inclòs, però tot dependrà del teu cas individual: les teues necessitats i les característiques del teu domicili.

No tindràs cap problema amb la instal·lació del punt de càrrega elèctric, ja que es pot procedir al seu muntatge pràcticament en qualsevol espai. De fet, trobaràs més facilitats que impediments, ja que des de l’administració i els diferents governs s’ha decidit fomentar i incentivar el transport net i ecològic.

Aquesta pot ser una de les opcions més fàcils i econòmiques de dur a terme: només necessitaràs que un professional acreditat instal·le el ‘wallbox’ en la ubicació idònia, i amb connexió al quadre elèctric. La instal·lació pot realitzar-se en diversos espais, com ara un garatge interior, però també a l’aire lliure. En cas que decidisques carregar el teu vehicle a la nit, quan la resta d’aparells estiguen apagats, no serà necessari augmentar la potència elèctrica del teu domicili.

En aquest cas, el procediment pot canviar depenent si la plaça de pàrquing és de la teua propietat o no: si l’espai és teu, només has d’informar a la comunitat que procediràs a instal·lar un carregador; en cas contrari, serà necessari sol·licitar permís al propietari. Les despeses derivades de la instal·lació correran del teu compte: el ‘wallbox’ haurà d’estar connectat a un comptador independent.

La instal·lació de punts de recàrrega per a cotxes elèctrics en empreses cada vegada és més freqüent i rendible. Cada vegada són més les companyies que opten per oferir punts de recàrrega a les seues treballadores i treballadors i clients, sens dubte, pot suposar una millora molt notable per a la teua empresa i el seu prestigi i reconeixement. Els punts de recàrrega seran fàcilment ubicables en les places de pàrquing de l’empresa, tant exteriors com cobertes. Segurament, no serà necessari fer obres ni canviar cap infraestructura.

El procés d’instal·lació dels carregadors per a cotxes elèctrics és molt senzill. Aquests són els passos a seguir:

  • Has de tindre en compte que el carregador haurà de resistir la potència desitjada. Fixa’t en aquest detall abans de comprar-lo.
  • Tria una empresa instal·ladora que et faça un estudi detallat del lloc elegit i et faça una proposta de pressupost.
  • Si cal, modifica la potència elèctrica a casa (només en cas que siga necessari, sobretot si carregaràs el cotxe durant el dia).
  • El teu punt de recàrrega o ‘wallbox’ ja està preparat per a funcionar en ple rendiment!

És el moment!

La proliferació dels vehicles elèctrics és una realitat: en l’actualitat, disposar d’un ‘wallbox’ pot aportar valor afegit a les teues propietats. A continuació, t’enumerem alguns dels principals avantatges i utilitats més destacables d’instal·lar un punt de recàrrega en la teua llar, garatge o empresa:

  • Foment de la sostenibilitat.
  • Contribueixes a cuidar el medi ambient i aturar el canvi climàtic.
  • Comoditat i opció econòmica per a usar el teu vehicle
  • Imatge positiva per a la teua companyia
  • Valor afegit per a les teues propietats
Instalación Punto de Recarga para Coches Eléctricos
Instalación Punto de Recarga para Coches Eléctricos con Camisolar

Finançament per als punts de recàrrega: subvencions i ajudes

A continuació, et detallarem les principals característiques del Pla Moves III, desenvolupat pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat. Aquesta via de finançament ofereix ajudes als usuaris per facilitar la instal·lació dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics. Aquesta subvenció pot finançar fins al 30% en la instal·lació.


Ara que ja coneixes tots els detalls sobre els punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i el seu procés d’instal·lació, et recordem que a CamíSolar oferim aquest servei: comptem amb personal especialitzat i qualificat que t’ajudarà amb la millor solució possible i adaptada al teu cas.

En CamíSolar oferim assessorament especialitzat per a tramitar les diferents ajudes i subvencions: t’acompanyem durant tot el procés perquè pugues optar a totes les vies de finançament i així, rendibilitzar ràpidament la teua instal·lació fotovoltaica.