Autoconsum energètic a València

Produeix la teua pròpia energia elèctrica a través de la instal·lació de plaques solars.

Què és l'autoconsum energètic?

Funcionamiento placas solares valencia

L’autoconsum energètic és el fet de fer ús de la teua pròpia energia.

L’energia solar fotovoltaica és una energia neta i senzilla d’adquirir per a ser autosuficient. Amb una instal·lació de plaques solars pots generar la teua pròpia energia i aconseguir l’autoconsum energètic. Tot això et permet ser més amable amb el medi ambient, aconseguir una independència energètica i un major estalvi.

ENS DEDIQUEM A TRANSFORMAR LA VIDA DE LES PERSONES AMB ENERGIA SOLAR FOTOVOLTAICA

Després de l’experiència i aprenentatge al Regne Unit, tornem a les nostres arrels a l’Horta Nord per a acostar i proporcionar l’autoconsum energètic a la nostra societat. CamíSolar energia fotovoltaica a València naix per a aplicar i transmetre els nostres coneixements sobre els beneficis que l’energia solar ofereix.

La proximitat i la confiança són els nostres pilars i per això, seguirem amb tu durant tot el procés: el nostre camí no s’acaba amb la instal·lació. T’ajudem a aconseguir l’autosuficiència energètica a València i voltants.

Descobreix quant pots estalviar al mes

Els nostres tècnics calcularan l’estalvi que suposa passar-te a l’energia solar fotovoltaica i el cost de la teua instal·lació.

Beneficis de l'energia solar

L’energia solar és aquella produïda per la llum o la calor del sol per a la generació d’electricitat o la producció de calor.

CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC

L'energia solar no emet gasos d'efecte d'hivernacle, per la qual cosa no contribueix a l'escalfament global. De fet, es mostra com una de les tecnologies renovables més eficients en la lluita contra el canvi climàtic.

ÉS INESGOTABLE I ES RENOVA

Al contrari que les fonts tradicionals d'energia, l'energia del sol s'adapta als cicles naturals. Per això són un element essencial d'un sistema energètic sostenible que permeta el desenvolupament present sense posar en risc el de les futures generacions.

NO CONTAMINANT

L'energia solar no emet substàncies tòxiques ni contaminants de l'aire, que poden ser molt perjudicials per al medi ambient i l'ésser humà. Els contaminants d'aire poden desencadenar malalties del cor, càncer i malalties respiratòries com l'asma.

ESTALVI

En instal·lar les plaques solars, produeixes la teua pròpia energia i pots emmagatzemar o compensar la que no utilitzes. Incloure en la teua llar plaques solars pot suposar un estalvi d'entre un 50 -80% de la teua factura. Si estàs interessat, posa't en contacte amb nosaltres i comença a utilitzar aquesta energia neta per a la teua llar.

Resolem els teus dubtes

Aquestes són algunes de les preguntes més freqüents, però si tens més dubtes estarem encantats d’atendre’t.

El Reial decret 244/2019, impulsa de forma molt significativa la instal·lació d’energia solar fotovoltaica. Eliminant qualsevol tipus de peatge i facilitant la tasca administrativa que aquest procés comporta.

En la majoria dels casos s’haurà de realitzar una sol·licitud de llicència d’obra menor o llicència urbanística i presentar-la a l’ajuntament de la localitat on estiga situada la instal·lació fotovoltaica.

De fet, aquesta és la millor forma que existeix per a poder tindre llum en un habitatge que prèviament no tenia, però haurem d’adaptar els hàbits de consum a la nostra instal·lació per a així poder treure-li el màxim partit. A més, aquesta energia serà 100% d’origen renovable.

Sí, en les instal·lacions connectades a la xarxa elèctrica veurem reduït el consum elèctric entre un 50 i un 80% de mitjana anual. Per tant, una instal·lació solar fotovoltaica és completament rendible, i ens acosta a l’autoconsum energètic.

En el cas d’habitatge residencial, és recomanable realitzar un manteniment preventiu cada dos anys, si es tracta d’indústries o horts solars, el manteniment haurà de ser d’almenys una vegada a l’any.

El mateix propietari o propietària pot realitzar la neteja de panells si així ho considera oportú. El nostre equip t’aconsellarà la millor manera per fer-ho.

Instal·lacions de panells solars

A continuació, pots veure alguns dels nostres projectes per a l’autoconsum energètic a València i voltants. Fes clic en les imatges per a veure el resultat: