Plaques Fotovoltaiques per a Indústria

En CamíSolar ens impliquem amb tu perquè el creixement del teu negoci siga una realitat, la nostra empresa compta amb una dilatada experiència en el sector de les plaques solars per a naus industrials.

Et planteges connectar la teua nau industrial a l'energia solar fotovoltaica?

así funcionan las placas solares

Els beneficis d’instal·lar plaques solars en el teu negoci són immediats, tant en la reducció de costos com en l’impacte positiu per al medi ambient.

Per què conformar-te amb costosos rebuts d’electricitat quan pots generar la teua pròpia energia neta i renovable? Les plaques solars no sols redueixen les teues despeses energètiques, sinó que també et permeten aprofitar al màxim un recurs il·limitat: la llum del sol.

El nostre equip d’experts en energia solar dissenyarà i personalitzarà la solució perfecta per a la teua nau industrial. Des de la instal·lació fins al manteniment, t’oferim un servei complet i professional perquè pugues gaudir dels beneficis de l’energia solar sense preocupacions.

Contacta’ns hui mateix i descobreix com les plaques solars poden impulsar l’eficiència i rendibilitat de la teua nau industrial!

Per què instal·lar plaques solars en la meva nau industrial? Els principals beneficis.

Els beneficis per la instal·lació de panells solars en naus industrials, com comentàvem, són immediats: en primer lloc, obtindràs un estalvi molt significatiu en la teua factura elèctrica i el teu negoci es mantindrà estable davant les variacions del preu de l’energia.

A continuació, detallem alguns dels principals beneficis de la instal·lació de plaques solars en naus industrials, fonamentats en dades, fonts, i estadístiques oficials:

01.

Estalvi en Despeses Energètiques

Les empreses industrials a Espanya poden estalviar considerablement en les seues factures d’electricitat mitjançant la instal·lació de plaques solars.

Segons l’Associació d’Empreses d’Energies Renovables (APPA), l’estalvi mitjà anual pot aconseguir fins al 75% en comparació amb l’energia convencional.

02.

Reducció de la Dependència Energètica

La instal·lació de plaques solars permet a les naus industrials reduir la seua dependència de la xarxa elèctrica convencional.

Segons la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), Espanya compta amb una de les tarifes elèctriques més altes d’Europa, la qual cosa fa que la generació d’energia solar siga una alternativa atractiva i rendible.

03.

Estabilitat en els Costos Energètics a llarg termini

Les empreses poden garantir una estabilitat en els seus costos energètics a llarg termini en invertir en energia solar.

Segons un informe de la Unió Espanyola Fotovoltaica (UNEF), l’energia solar ofereix una previsibilitat en els costos energètics durant tota la vida útil del sistema, que pot superar els 25 anys.

04.

Compromís amb la Sostenibilitat i Responsabilitat Social Corporativa (RSC)

La instal·lació de plaques solars en naus industrials demostra un compromís amb la sostenibilitat i la RSC, la qual cosa pot millorar la reputació de l’empresa i atreure a clients i socis comercials conscients del medi ambient.

Segons l’Observatori de la Sostenibilitat a Espanya, el 85% dels consumidors espanyols consideren important que les empreses siguen socialment responsables.

05.

Compliment d'Objectius d'Energia Renovable

Espanya té el compromís d’aconseguir el 74% d’energia renovable per a 2030, segons els objectius establerts per la Unió Europea.

La instal·lació de plaques solars en naus industrials contribueix significativament a aquest objectiu i pot ajudar les empreses a complir amb les regulacions ambientals i de sostenibilitat.

06.

Augment de Valor Patrimonial

La instal·lació de sistemes solars pot augmentar el valor patrimonial de les naus industrials.

Segons el Reial decret 900/2015, els sistemes d’energia solar fotovoltaica es consideren millores en la propietat, la qual cosa pot augmentar el valor de revenda o lloguer de les instal·lacions industrials.

CamíSolar, la millor opció

En CamíSolar, ens enorgulleix oferir una dilatada experiència en la instal·lació d’energia solar per a naus industrials. Amb anys d’experiència en el sector i un equip d’experts apassionats per la sostenibilitat i l’excel·lència, ens hem convertit en una de les opcions més de confiança com a empresa instal·ladora en el camp de l’energia renovable.

Experiència

CamíSolar està recolzada per una àmplia trajectòria en el disseny i instal·lació de sistemes solars, hem completat amb èxit nombrosos projectes per a empreses de diversos sectors industrials. Des de xicotetes empreses fins a grans corporacions, ens adaptarem a les necessitats específiques de cada client per a oferir solucions a mesura que maximitzen l'eficiència i l'estalvi energètic.

Servei Postvenda

El nostre compromís amb la satisfacció del client no acaba amb la instal·lació. En CamíSolar, oferim un servei postvenda de primera classe per a garantir que el teu sistema solar funcione de manera òptima durant tota la seua vida útil. Estem disponibles per a brindar assistència tècnica, manteniment programat i qualsevol altre servei que pugues necessitar per a mantenir el teu sistema en perfectes condicions. També oferim assessorament sobre la contractació de la comercialitzadora elèctrica que millor s'adapte a les teues necessitats.

Qualitat

En CamíSolar, apostem per utilitzar només els materials de la més alta qualitat en cadascun dels nostres projectes. Treballem en estreta col·laboració amb els principals distribuïdors de material fotovoltaic de l'àrea de la Comunitat Valenciana, fomentant així l'economia circular. El nostre compromís amb la qualitat es reflecteix en cada detall, des de la selecció dels panells solars fins al resultat final de la instal·lació.

Qualitat

En CamíSolar, apostem per utilitzar només els materials de la més alta qualitat en cadascun dels nostres projectes. Treballem en estreta col·laboració amb els principals distribuïdors de material fotovoltaic de l'àrea de la Comunitat Valenciana, fomentant així l'economia circular. El nostre compromís amb la qualitat es reflecteix en cada detall, des de la selecció dels panells solars fins al resultat final de la instal·lació.

Procés d'Instal·lació de panells solars en naus industrials

En CamíSolar, entenem que cada projecte és únic, i el nostre procés d’instal·lació està dissenyat per a garantir transparència, professionalitat i satisfacció del client en cada etapa.

Avaluació Inicial

Començarem amb una avaluació exhaustiva de la teua nau industrial per a comprendre les teues necessitats energètiques i avaluar el potencial solar del lloc. Els nostres experts realitzaran una anàlisi detallada de la ubicació, l’orientació, la superfície disponible i altres factors rellevants per a dissenyar la solució òptima per a la teua empresa.

Disseny Personalitzat del Sistema

Amb les dades recopilades en l’avaluació inicial, el nostre equip d’enginyers i dissenyadors desenvoluparà un pla personalitzat per al teu sistema solar. Ens assegurem que el disseny s’adapte perfectament a la teua nau industrial, maximitzant la producció d’energia i optimitzant el retorn de la inversió.

Presentació de Proposta

Una vegada completat el disseny, et presentarem una proposta detallada que inclourà tots els aspectes del projecte, des de la selecció dels panells solars fins al sistema de muntatge i l’estimació de costos. Ens assegurarem d’explicar clarament cada component i els beneficis que aportarà a la teua empresa.

Tens dubtes? Resolem algunes preguntes freqüents

El cost de la instal·lació de plaques solars varia segons la grandària de la teua nau i les teues necessitats energètiques específiques. En CamíSolar, oferim propostes personalitzades que s’ajusten al teu pressupost i maximitzen el retorn de la inversió.

El temps d’instal·lació depèn de la grandària i la complexitat del projecte, però en general, podem completar la instal·lació en setmanes. Ens comprometem a fer el treball de manera eficient i minimitzar qualsevol interrupció en les teues operacions.

Les plaques solars requereixen poc manteniment, però és recomanable realitzar inspeccions periòdiques per a garantir un rendiment òptim. En CamíSolar, oferim serveis de manteniment programat per a garantir l’eficiència a llarg termini del teu sistema solar.

En CamíSolar oferim garanties que cobreixen tant els components del sistema com la mà d’obra. Ens assegurem que la tevu inversió estiga protegida i de què pugues gaudir de la tranquil·litat d’una instal·lació d’alta qualitat.

És important complir amb els requisits legals i normatives locals per a la instal·lació de plaques solars. En CamíSolar, ens encarreguem de gestionar tots els permisos i tràmits necessaris per a garantir que la teua instal·lació complisca amb totes les regulacions vigents.

Descobreix quant pots estalviar al mes

Els nostres tècnics calcularan l’estalvi que suposa passar-te a l’energia solar fotovoltaica i el cost de la teua instal·lació.