Plaques Solars Massamagrell

Empresa de energia fotovoltaica per a un món més sostenible.

100% Energia verda, 100% millor futur

Confia en CamíSolar, on t’ajudarem a passar-te a una energia més neta i inesgotable com és l’energia solar. Passa’t a la neteja d’aquesta energia per a la teua empresa o llar.

Coneix què és i com funciona l'energia fotovoltaica

Funcionamiento placas solares valencia

Aquesta font d’energia es recopila a través de les plaques solars que s’instal·len perquè aquestes tracten d’absorbir els raigs del sol i transformar aqueixos raigs en energia útil per a tu. El que es produeix és una recopilació d’aquests raigs que, posteriorment, podem utilitzar aquesta energia per al nostre ús diari, o, fins i tot, per a emmagatzemar aquesta energia generada des de les plaques.
Tu decideixes què fer amb la teua energia:
Es pot utilitzar directament, emmagatzemar o compensar en la teua factura de la llum. T’ajudem amb qualsevol consulta que tingues.

 

SIGA QUIN SIGA EL TEU PROJECTE, VOLEM ACOMPANYAR-TE EN EL CAMÍ

Què t'oferim com a empresa d'energia solar a Massamagrell?

T’oferim diversos serveis relacionats amb l’energia que ens brinden les plaques solars a Massamagrell. Oferim els nostres serveis d’energia solar per a petites empreses i energia fotovoltaica per a casa en tot l’àrea de Massamagrell.

instalacion fotovoltaica valencia

Instal·lació fotovoltaica

No importa si eres un habitatge particular o un edifici, indústria o edifici, et podem ajudar per a realitzar els teus ajustos en les instal·lacions d'energia fotovoltaica com les plaques solars. A més, també dissenyem i executem instal·lacions de venda directa d'energia a xarxa per a indústries o horts solars.

instalacion puntos recarga para coche eléctrico

Punt de recàrrega de vehicle elèctric

Realitzem instal·lacions de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Aquests punts són cada vegada més freqüents donat l'augment de cotxes elèctrics i híbrids existents en el mercat, que tracten de reduir el CO₂ i fer ciutats més netes per a tots.

estudio de rendimiento energia fotovoltaica valencia

Estudi de rendiment energètic

T'ajudem amb tot l'assessorament que necessites per a reduir aqueixa despesa energètica que pugues tindre en el teu habitatge o empresa. A més, estudiarem la factura de la llum per a veure si estigueres pagant de més pel servei energètic.

monitorización de energía fotovoltaica

Monitorització de l’energia fotovoltaica

Gracias a internet y a los avances tecnológicos, podemos permitirnos la monitorización de tu energía de manera remota, para que podamos asesorarte con cualquier problema que pueda surgir. Así evitarás tener que estar preocupado respecto a tu energía solar. Detectamos al momento cualquier mejora pudiendo aplicarla en tan pronto como sea posible.

Servicio pre y post energia fotovoltaica

Servei pre I post instal·lació

No et preocupes per res, atés que ens encarreguem del servei de *pre instal·lació i també el post instal·lació, perquè tingues tota la tranquil·litat del món en comptar amb el nostre equip d'especialistes en aquesta mena d'energia neta. Es realitzarà el seguiment perquè tingues tota la tranquil·litat.

legalizacion energia solar

Legalització

Ens encarregarem d'emplenar tota la documentació necessària per a aconseguir la legalització de la instal·lació i posterior compensació d'excedents d'energia obtingudes en les nostres plaques. Així com de projectes d'enginyeria i llicències d'obra de les instal·lacions que així ho precisen.

Descobreix quant pots estalviar al mes

Nosaltres ens encarregarem de calcular l’estalvi que pots arribar a tindre amb la nostra energia neta. Tens tota la informació fent clic en el botó.

Energia solar a València i rodalia

Som experts en la instal·lació i servei de plaques solars per a l’energia solar en la zona de València i voltants. Realitzem els nostres serveis en:

L’opinió dels nostres clients ens avala

"Ja estem connectats al sol! Després de molts pressupostos els trobem i qualitat preu el millor. Grans professionals en el sector. A més han deixat tot súper net. Molt recomanables!"
icono chica
Mari Carmen González
clienta CamíSolar
aselec